Rullstolsbuss

Med vårt specialanpassade fordon kan du nu enkelt transportera personer med rullstol och göra resan tillgänglig för alla. Här är några skäl att välja vår buss:

  1. Total Inkludering: Vi tror på att alla förtjänar att resa bekvämt och säkert. Med vår buss kan du ta med dig alla, oavsett deras rörlighetsbehov.
  2. Säkerhet: Vår rullstolslyft är konstruerad med säkerhet i åtanke. Dina passagerare kommer att känna sig trygga under hela resan.
  3. Flexibilitet: Vår buss är mångsidig och kan anpassas efter dina specifika krav. Oavsett om det är en skolutflykt, företagsevenemang eller en familjeresa, kan vi hjälpa dig.
  4. Miljövänlig: Vi bryr oss om miljön. Vår buss är utformad för att vara energieffektiv och minska utsläppen.
  5. Bekvämlighet: Vår buss är utrustad med bekväma säten, toalett, DVD, Hörslinga, mikrofon, kaffebryggare och gott om utrymme. Alla passagerare, inklusive de i rullstolar, kommer att njuta av en avslappnad resa.

Optimal tillgänglighet med rullstolsbuss

Vi omfamnar inkludering som en kärnvärdering, inte bara för att det är rätt, utan för att det berikar våra liv och skapar en bättre värld. Var med oss i vår strävan efter inkludering – tillsammans kan vi skapa en ljusare framtid för alla.

Att ha erfarna chaufförer som är vana vid att hantera rullstolslyft är av avgörande betydelse för en smidig och säker transport för passagerare med rörelseutmaningar. Dessa chaufförer har färdigheter och kunskap för att säkerställa att rullstolslyften används korrekt, vilket minimerar risken för skador och ger passagerarna en trygg och bekväm resa. Deras expertis skapar förtroende och visar omsorg om passagerarnas välmående, vilket är av största vikt.

Rullstolslyft underlättar din bussresa

Välj vår buss med rullstolslyft för att göra dina resor mer inkluderande och bekväma än någonsin tidigare. Vi tar er ut i Europa eller till den lokala bowlingbanan, inget uppdrag är för stort eller för litet. Endagsturer eller hela veckoresor? Inga problem vi anpassar oss helt efter kundönskemål. Självklart hämtar vi upp er där ni önskar, finns ni långt ifrån oss? Inga problem!

Kostnaden för att resa med denna buss är inte mycket dyrare än att resa med vanlig buss, vi erbjuder alltid fri offert

Varför skall ni välja just oss för er transport med rullstolsbuss?

  1. Säkerhet i Fokus: Vår mångåriga erfarenhet har gett oss en oöverträffad nivå av kompetens när det handlar om säker rullstolstransport. Vi sätter alltid säkerheten främst.
  2. Kundanpassade Lösningar: Vi förstår att varje resenär är unik. Med vår erfarenhet kan vi erbjuda skräddarsydda transportlösningar som passar varje individs behov.
  3. Skräddarsydda fordon: Vår flotta är utformad med tanke på rullstolstransport och är utrustad med de senaste tekniska innovationerna för att säkerställa en smidig och bekväm resa.
  4. Kundnöjdhet: Våra många års erfarenhet har lärt oss vikten av kundnöjdhet. Vi arbetar hårt för att överträffa dina förväntningar och skapa en positiv resa för dig och dina medresenärer.
  5. Pålitlighet: Vår beprövade erfarenhet gör oss till en pålitlig partner för rullstolstransport. Du kan lita på oss för punktlig och trygg resa varje gång.

När det gäller rullstolstransport är vår mångåriga kunskap och erfarenhet en garanti för att du kommer att få den bästa möjliga servicen. Välj oss för att försäkra dig om en bekväm, säker och pålitlig resa varje gång.